Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Brownie-kandírozott narancshéjjal

2012.02.14

Hozzávalók: 15 dkg étcsoki, 75 g vaj, 10 dkg cukor, 3 tojás, 3 evőkanál liszt, pici só, vanília kivonat, kandírozott narancshéj

Elkészítés: A csokit összetörjük, hozzáadjuk a vajat és vízgőz fölött felolvasztjuk. Közben a tojásokat, a cukrot és vanília kivonatot habosra keverjük. Kimérjük a lisztet sót és hozzáadjuk a tojásos masszához. Ha a csoki is felolvadt picit hűtjük és ezt is a többihez keverjük, majd mehet hozzá a kandírozott narancshéj.

Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük meg 20 perc alatt. Akkor jó, ha a közepe ragadós és a teteje ropogós!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.