Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Citromos-mazsolás muffin citrommázzal

2011.04.05

Hozzávalók a tésztához: megegyeznek az alap muffinéval, kiegészítve mazsolával, reszelt citromhéjjal

A mázhoz: 1 tojásfehérje, 10 dkg porcukor, pár csepp citromlé, reszelt citromhéj

Elkészítés: Miután a muffinokat megsütöttük, hűlni hagyjuk. Közben elkészítjük a mázat.

Vízgőz fölött felverünk tojásfehérjét porcukorral, majd cseppenként adagolunk hozzá kevés citromlevet, reszelt citromhéjat. Mikor már elég nyúlós a máz, akkor elkészült.

Mindegyik muffin tetejére kanalazunk a mázból, majd a kész muffinokat hűtőbe tesszük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.