Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Citromos varázslat

2011.04.05

Hozzávalók: fél l tejföl, 2 csomag tejszínpótló por, 3 dl tej, 2 citrom, 2 evőkanál porcukor, piskóta/babapiskóta, 1 csomag habfixáló, 1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés: A tejfölt összekeverjük a porcukorral, a citromok reszelt héjával és másfél citrom levével. A tejszínport kemény habbá verjük a tejjel, majd óvatosan a tejfölhöz keverjük. 2 literes tálba rétegezve lerakjuk a krémet és a babapiskótát úgy, hogy a tetejére végül krém kerüljön. Vékony karikára szeletelt citrommal díszítjük és jól lehűtve tálaljuk.

Nagyon jó nyári desszert! Olyan, mint a Tiramisu, csak nyári köntösben!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.