Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hamar almás

2011.09.27

Hozzávalók: 1 csésze liszt, 1 csésze cukor, fél csésze olaj, 4 tojás, fél csomag sütőpor, pici fahéj, pici őrölt szegfűszeg, pici őrölt gyömbér, 2-3 alma

Elkészítés: A hozzávalókat az alma kivételével fakanállal alaposan eldolgozzuk. Utána meghámozzuk az almákat és felkarikázzuk. Egy tepsit kivajazunk, kilisztezünk, egymás mellé lerakosgatjuk az almakarikákat és ráöntjük a masszát. Előmelegített sütőben max. fél óra alatt készre sütjük. Ha megsült óvatosan kiborítjuk a tepsiből úgy, hogy az alma felülre kerüljön. Nem gond, ha egy kicsit egyenetlen az alma, vagy néhol odasül...úgy a finom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.