Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kávés varázslat

2011.09.27

Hozzávalók: főzött kávé, babapiskóta, fél l tejföl, 1 cs tejszínhabpor+hozzá tej, 2 evőkanál porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, kakaópor

Elkészítés: A tejfölt, porcukrot, kevés kávét, vaníliás cukrot jól elkeverjük. Közben egy másik edényben a tejszínhabport, a neki megfelelő mennyiségű tejjel felverjük. Ha kész a tejszínhab, hozzákeverjük a tejfölös masszához. Előveszünk egy jénai tálat és a massza egy részét belekanalazzuk, eloszlatjuk, majd mehetnek rá egymás mellé sorban a babapiskóták. Majd következik még egy réteg krém, és megint egy sor piskóta, a végén krémmel zárunk. A tetejét kakaóporral megszórjuk és folpackkal letakarva egy éjszakát hűtőben állni hagyjuk. Másnap fogyasztható! 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.