Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mogyoróvajas muffin

2012.06.26

Hozzávalók: 2 pohár liszt, fél pohár tej, 1/4 pohár olaj, 1/4 pohár cukor, 2 tojás, 2 cs van.cukor, 1 fél csomag sütőpor, 1 tk szódabikarbóna, 2 púpos ek mogyoróvaj

Elkészítés: A nedves hozzávalókat elkeverjük, majd hozzáadjuk a száraz hozzávalókat is és alaposan kikeverjük. Kivajazott és lisztezett muffinformákba adagoljuk és közepes lángon kb. 25 perc alatt megsütjük.

Tipp: Ha amerikai hetek vannak valamelyik szupermarketben, érdemes beszerezni egy doboz mogyoróvajat. Nem olyan, mint a nálunk kapható mogyorókrém, inkább sós, mint édes, de sütéshez remek! Mogyorós puszedli készítésénél is jól jöhet!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.