Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Répatorta

2011.04.05

Hozzávalók a tortához: 45 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 1 tk só, 1 tk fahéj, 30 dkg cukor, kb. 1,5-2 dl olaj, 45 dkg reszelt sárgarépa, fél konzerv ananász, 15 dkg darált dió

A krémhez: 12 dkg margarin, 25 dkg natúr krémsajt (mascarpone), 2 csomag vaníliás cukor, ízlés szerint porcukor

Elkészítés: A torta összetevőit alaposan kikeverjük, sütőpapírral bélelt csatos tortaformában sütjük 1 órát.

A krémet is egyszerűen csak kikeverjük. A fontos, hogy puha margarinnal dolgozzunk, hogy könnyebben egynemű krémet kapjunk.

Ha a torta kihűlt félbevágjuk és megtöltjük a krémmel.

Tipp: Készítettem már krém nélkül is, mert úgy is elég tömény, de krémmel is isteni!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.