Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Túrófánk farsangra

2011.04.05

Hozzávalók: 25 dkg túró, 4 tojás, 6 evőkanál liszt, 1 ek porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 kávéskanál sütőpor, csipet só, olaj a sütéshez, baracklekvár

Elkészítés: Az összetevőket alaposan elkeverjük fakanállal és 10 percig pihentetjük. Olajat forrósítunk (kb. 2 ujjnyi!) és 2 vízbe mártott evőkanál segítségével formákat szaggatunk az olajba. (fél ek-nál ne legyen nagyobb!) 4-5 perc alatt átsül, magától megfordulnak a fánkok az olajban.  Papírtörlőre szedjük, porcukorral meghintjük és baracklekvárral fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.