Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Birsalma leves

2011.10.14

Hozzávalók: 4 db birsalma, kb. 8 evőkanál cukor, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg, tejföl+liszt a habaráshoz

Elkészítés: A birsalmákat óvatosan meghámozzuk. (Elég kemény, így tényleg nagyon macerás művelet, de megéri!) Ha meghámoztuk, megmossuk, magházát eltávolítjuk, nagyobbra felkockázzuk. Előveszünk egy nagyobb edényt, beletesszük az almát, ízesítjük, felöntjük vízzel és kb. 3/4 órán át főzzük. Ha az alma megpuhult, egyszerűen behabarjuk és már fogyasztható is. 

Tipp: Mivel ez az alma igencsak savanyú, ízlés szerint több cukrot is adhatunk hozzá. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.